Ripple vs Litecoin | Top 5 forskelle, du skal vide (med infografik)

Forskellen mellem Ripple og Litecoin

Både Ripple og Litecoin er kryptovalutaen, hvor ripple blev etableret i 2012 for en profitorganisation med hovedmotivet til at lette betalingerne i de finansielle institutioner og store virksomheder, mens Litecoin blev oprettet i år 2011 med hovedmotivet til at lette peer-to-peer sammen med de daglige transaktioner.

Både Litecoin og Ripple skaber enorme bølger på kryptovalutamarkedet. Der er ligheder mellem dem, fordi de begge ser på at gøre transaktionen enkel, sikker og til lave omkostninger. Nu og da opstår der en ny kryptokurrency, og denne konkurrence mellem dem hjælper dem med at vokse hurtigere og implementere nye teknologier. Som et resultat er kryptokurrencyområdet et mere sikkert sted at udføre transaktioner.

  • Ripple blev oprettet med det formål at gøre grænseoverskridende transaktioner sikre, billigere og levere det i en hurtigere hastighed. Mens krusning begyndte at vokse, begyndte det at tiltrække mange store virksomheder og finansielle institutioner som banker.

    Det er blevet meget populært, at nogle store multinationale virksomheder seriøst overvejer at bruge krusning til deres grænseoverskridende transaktioner. Senere begyndte Ripple at koncentrere sig mere om det store billede, der foretager transaktioner for de store finansielle institutioner og store virksomheder. Dette fik Ripple til at efterlade de enkelte transaktioner.

  • Litecoin er et open source-system, der køres på Scrypt-algoritmen. Det er også nyttigt til transaktioner. Litecoin blev oprettet til det samme formål som Ripple. Men Litecoin har flere funktioner, når vi sammenligner med Ripple. For eksempel kan Litecoin bruges til daglige transaktioner, og transaktionerne kan også udføres på peer-to-peer-basis.

Begge kryptokurver er meget lig hinanden. Faktisk gør konkurrencen mellem dem hinanden stærkere, da Ripple eller Litecoin forsøger at øge hinandens markedsandel. Der har også været meget afstemning, hvor er bedre? Ripple eller Litecoin?

Folk ser ud til at have en anden mening om disse to kryptokurver og vælger en af ​​dem af forskellige årsager. Uanset hvad vil disse kryptokurver være der i lang tid. De har også potentialet til at gøre det stort i kryptoverdenen.

Ripple vs Litecoin Infographics

Nøgleforskelle mellem Ripple og Litecoin

  • En af nøgleforskellene er antallet af funktioner, de hver har. Ripple har en enkelt funktion i tankerne, og den er konstant opdateret. Dette er for at sikre, at en simpel, sikker og sikker billig grænseoverskridende transaktion finder sted på den bedst mulige måde. Litecoin blev oprettet med Bitcoin i tankerne, og derfor har Litecoin flere funktioner.
  • Ripple tiltrækker store virksomheder og finansielle institutioner ved at give dem en hurtig og sikker metode til grænseoverskridende transaktion til en lav pris. På den anden side tiltrækker Litecoin flere peer-to-peer-transaktioner sammen med daglige transaktioner.
  • Ripple er i øjeblikket placeret på 3. plads i den samlede kryptokurrencyrangering. Litecoin er ikke meget langt bagefter, og den er i øjeblikket placeret på 5. position i den samlede placering.
  • Samlet proces og vedligeholdelse af Ripple er minimal, da det ikke behøver at stole på mere end en funktion. På den anden side skal Litecoin køre mange processer, og individuelle transaktioner fra peers-to-peers tager en stor indsats for at vedligeholde dem og udføre processen hurtigt.

Sammenligningstabel

Grundlag for sammenligningKrusningLitecoin
Etableret 2012.2011
Bruges hovedsageligtBruges hovedsageligt som en mekanisme, der bruges til grænseoverskridende transaktioner.Bruges hovedsageligt til daglige transaktioner.
Brugt afTil betaling i store virksomheder og finansielle institutioner.For peer-to-peer cross-aktuelt placeret i 5. grænsetransaktionerne.
Aktuelle positionAktuelt placeret i 3. positionAktuelt placeret i 5. position
FunktionerBruges kun til en enkelt funktion, som er en grænseoverskridende transaktionBruges til mere end en funktion, der dagligt inkluderer grænseoverskridende transaktioner og transaktioner fra peer-to-peer.

Afsluttende tanker

Både Ripple og Litecoin er meget ens. Det kan også siges, at disse to kryptokurver er i perfekt konkurrence med hinanden. Selvom Ripple måske er foran Litecoin i øjeblikket, er der mange mennesker, der er for at vælge Litecoin frem for Ripple.

Med Ripple er der begrænset vækstpotentiale, da det kun koncentrerer sig om en funktion på nuværende tidspunkt. Men hvis vi tager Litecoin i betragtning, er der ubegrænset potentiale for vækst. Nu hvor flere og flere mennesker langsomt lærer om kryptovalutaer, og hvordan de er nyttige for dem. Dette er den bedst mulige tid for enhver kryptovaluta for at få det til at tælle med deres produkter. Det er således, at flere mennesker vil bruge dem, og dermed vinder de popularitet og markedsandel.