Excel Nye arkgenvejstaster | Hvordan indsættes regneark?

Nye arkgenvejstaster i Excel

Når du arbejder, skal vi muligvis hurtigt indsætte et nyt regneark for at indtaste noget meget vigtigt, så i disse tilfælde er vores genvejstast vigtig for hurtigt at have et nyt regneark på plads. Kan vi medtage alle oplysninger eller data i et enkelt regneark i sig selv? Svarene er næsten 99,99% af tiden kun "Nej", fordi data kan indeholde flere oplysninger, der skal gemmes i flere regneark i projektmappen. Så husk vigtigheden af ​​at have et nyt ark. I denne artikel lærer vi dig genvejstasterne til at indsætte nye ark i Excel.

Hvordan indsættes nyt Excel-regneark?

Jeg ved ikke, om du har bemærket det eller ej, som standard, når vi åbner den nye projektmappe, har vi 3 regneark på plads i navnet " Sheet1, Sheet2 og Sheet3 ".

Vi kan dog ændre denne standardindstilling, og det er et helt andet emne. Du kan henvise til vores artikel om "Indsæt nyt regneark" for at få detaljerede oplysninger om det. Lad os vende tilbage til dette emne "Excel Genvej nyt ark".

Det er ofte nødvendigt at indsætte et nyt regneark, mens vi arbejder i excel, så vi kan indsætte excel-regneark i excel på flere måder.

Du kan downloade denne Excel-skabelon til ny arkgenvej her - Ny skabelon til genvej til Excel

# 1 - Ny Excel-arbejdsarkgenvej ved hjælp af manuel proces

Trin 1: For at indsætte et nyt regneark skal vi højreklikke på et af de eksisterende regneark.

Trin 2: Når du højreklikker på regnearket, kan vi se indstillingen " Indsæt ", og hvis du klikker på dette, åbnes den under dialogboksen for os.

Trin 3: Vælg " Arbejdsark " fra ovenstående, så får vi det nye regneark på plads.

En ting, vi har bemærket her, er, når det nye ark indsættes, det skubber det eksisterende regneark til højre, og det nye ark bliver det aktive ark. Der er også en anden manuel måde at indsætte et nyt regneark på, og det vil være meget lettere end ovenstående metode.

Trin 4: Gå til fanen HJEM i båndet, og vælg knappen "Indsæt" under fanen HJEM.

Trin 5: Vælg nu Indsæt ark . Dette indsætter det nye regneark ved at skubbe det aktive regneark til højre og får positionen for det aktive ark.

# 2 - Indsæt nyt Excel-ark ved hjælp af genvejstast

Manuelle trin er altid den tidskrævende og frustrerende ting at gøre, men ved hjælp af genvejstaster kan vi hurtigt indsætte nye regneark. Nedenfor er genvejstasten for at indsætte et nyt ark i excel-projektmappen.

Genvejstast for at indsætte nyt ark:

Du skal holde SHIFT-tasten nede og trykke på F11-funktionstasten for at indsætte et nyt ark i den eksisterende excel-projektmappe.

  • Hvis du trykker på F11-tasten ved at holde SHIFT-tasten nede, fortsætter den med at indsætte de nye regneark i regnearkens rækkefølge. Se f.eks. Nedenstående eksisterende regneark i Excel.

Vi har regneark med navnet “ Ark 1, Ark 2, Ark 3 og Ark 4 ”, og det aktive ark er “ Ark 1 ”.

  • Nu vil jeg trykke på " Shift + F11 " og se placeringen af ​​det nye regneark og dets navn.

Den nye regnearkposition er til venstre for det aktive ark, og det nye arknavn er trinvist i forhold til det forrige regnearksnavn.

  • For eksempel var det forrige regnearksnavn " Ark 4 ", og når det nye regneark blev indsat, blev det " Ark 5 ".

  • Nu vil jeg slette regnearket " Ark 5 ".

  • Nu vil jeg igen indsætte det nye ark ved hjælp af genvejstasten " Shift + F11 ".

Se nu på regnearknavnet i stedet for at få " Ark 5 " som det nye regnearknavn, vi har " Ark 6 ". Dette skyldes, at vi allerede har indsat ark 5 og slettet, så excel holder antallet af regneark, der er indsat.

Kopi af eksisterende ark som nyt ark ved hjælp af genvej

I mange tilfælde kan det være nødvendigt at oprette et nyt regneark for at have de eksisterende data i det nye regneark. Hvis du følger processen med at indsætte et nyt regneark og derefter kopierer dataene til et nyt regneark, viser vi dig ny teknik nu.

  • Se f.eks. Nedenstående data i Excel.

  • I ark 2 har vi nedenstående data. Nu har vi også brug for de samme data i et nyt regneark.

  • Så den nye teknik holder Ctrl- tasten og trækker regnearket til højre. Når du trækker, ser vi et lille “ PLUS ” -ikon vises.

  • I det øjeblik du placerer markøren uden for arkudløsertasten og frigør musen, holdes der oprettet et nyt regneark.

På denne måde kan vi oprette et nyt ark i Excel ved hjælp af genvejstaster.

Ting at huske her

  • SHIFT + F11 er genvejstasten for at indsætte et nyt regneark.
  • Ctrl + Træk opretter en replika af det eksisterende regneark, og kun ændringer er arknavnet.